heldum

Alla inlägg den 29 april 2010

Av Nina - 29 april 2010 08:34

Vilken dag igår! Trodde knappast på morgonen att den skulle bli så trevlig, eftersom vi skulle och ombesikta bilen. Vi var lite osäkra på om den skulle gå igenom då bromsarna tagit lite ojämnt. Ena sidan är som sagt fixad, men då visade det sig att den andra inte var riktigt bra heller. Men efter en tur på bvc med T och lunch på Moröbacke, där vi lämnade barnen, så for vi till bilprovningen. Se på rackarn...den gick igenom! Bara det gjorde att resten av dagen gick som på räls, men tydligen hade vi gjort mer gott. För efter bilprovningen for vi på coop. När vi kommit till frysdiskarna ungefär började "blipp-blipp"-grejen att pipa och på den stod: "GRATTIS du har vunnit 2 biljetter till Leos lekland. Var vänlig kontakta kundtjänst". Hihi...så gick det betydligt lättare att handla också. När vi väl handlat klart tittade jag på kvittot och såg att vi hade en himla massa rabatter. Vi hade lyckats skrapa ihop varor som sammanlagt gav oss 200 kr i rabatt. Det var inte illa pinkat och det var nog första gången vi lyckats med det. Dessutom var det sånt som vi skulle handla. Så i slutändan kändes det som om vi gått 600 kr plus den dagen: Eftersom vi räknat med ännu en ombesiktning som skulle ha kostat oss 200 kr, vi vann 2 Leos biljetter värda 200 kr och utan rabatterna hade det ju blivit 200 kr dyrare. Sen ville jag bara slå pessimist M i huvudet med en stekpanna, för nu sitter han och väntar på Murphy som han alltid tror ska komma så fort det händer något kul.

Just när vi kom till coop träffade jag kusin E också som nyss kommit hem från Thailand och var så där härligt brun. Trots antalet kusiner som faktiskt finns i stan tillsammans med storleken på den här stan är det lite konstigt att man inte lyckas stöta ihop med nån oftare. Men många kusiner här i stan träffar jag nog lika ofta som jag träffar de långväga kusinerna på våra släktträffar vartannat år. Därför är det lika skoj varje gång jag faktiskt lyckas träffa någon av dom.

Och nu sitter vi och väntar på mamma/mormor som ska se till att vi tar oss till Sagas förskola. M var nämligen tvungen att ta bilen, eftersom båda hans åkarkompisar bestämt sig för att vara hemma idag, och just idag är det utvecklingssamtal så vi kunde inte bara skita i det heller. Men sån tur att mormor finns nära och kan hoppa in som taxichaufför när det krisar!               

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

30+, 2 barns mamma och gift. Älskar att sy, snickra, pyssla...ja, allt sånt där produktivt. Försöker bara få tiden att räcka till :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

GÄSTBOK

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards