heldum

Alla inlägg den 25 april 2010

Av Nina - 25 april 2010 16:14

Var ute och körde bil inatt...till Fällfors av alla ställen...men broder ville ha hämtning så då blev det så. Fick ju köra deras bil som är betydligt roligare än våran, så bara det gjorde det ju värt det. Somnade runt halv två och halv sju låg det en kvitterglad liten tjej bredvid mig som tyckte att jag skulle roa henne. Och eftersom jag fick sovmorgon igår så var det M:s tur idag, så det var bara att pallra sig upp. Ganska pigg ändå och vi lyckades utan att väcka storasystern, så vi hade det som mysigt här nere i över två timmar innan en yrvaken S kom ner som ett frågetecken. Hon fattade ingenting, för på veckorna är det ju alltid M som stiger upp först, så hon är inte så van att se mig uppe och M som ligger och sover. Hur som helst steg han då upp strax efteråt och T var trött igen så hon fick lägga sig i vagnen...sen har jag varit ute större delen av dagen (förutom ett kort uppehåll då jag var in och dammsög hela huset). Ute fick jag för mig att jag hade gröna fingrar så jag började rensa i rabatterna. Tror inte jag lyckats ta död på nånting. Nu har de mysiga vårblommorna blivit fler, så nu har vi både vita, gula och lila små söta blommor. Fråga mig inte vad dom heter för sånt har jag ingen aning om! Har sen krattat lite, eldat massa ris (jag stinker rök!!!), skottat ut snö på gräsmattan och bara varit. M satte ut vattenslangen på väggen, så nu känns det verkligen som om det går mot rätt årstid. Däremot har dagens aktiviteter gjort att det bränner rätt rejält i mitt ansikte. Tror att eldningen också gjorde sitt, jag har en förmåga att stå rätt nära elden :) Får jag en grillring och lite ved så kommer verkligen pyromanen fram i mig...det är ju så skoj! :)

Nu sitter jag och inväntar M och flamsan som fick äran att besöka affären och inhandla dagens middag...som förhoppningsvis blir köttfärssås, men jag ska ta och höra för nu kom de innanför dörren.

Av Nina - 25 april 2010 08:47

Såg igår att tand nummer 2 spruckit fram. Det gick trögt, men när det väl börja så fick det fart. Tur hon inte verkar alltför påverkad...

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

30+, 2 barns mamma och gift. Älskar att sy, snickra, pyssla...ja, allt sånt där produktivt. Försöker bara få tiden att räcka till :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

GÄSTBOK

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards