heldum

Alla inlägg under april 2011

Av Nina - 12 april 2011 15:58

Har satt i den första av de nyare Falk-filmerna i DVD:n i sovrummet. Inte det optimala som sovarfilm - inte optimal alls - för det var ett tag sen jag såg den så jag blir ju så nyfiken av att bara ligga och lyssna, dessutom höjer den pulsen med spänningen. Men jag har då lyckats somna varje kväll sen i lördags ändå. Satte i den i lördagsnatt, efter min pubkväll, för jag var så less föregående film som rullat i DVD:n ett bra tag och den där var den första jag hittade i filmröran. Det brukar ju ta ett tag innan vi lyckats traggla igenom sovarfilmen eftersom vi båda oftast somnar rätt fort, så den här filmen lär nog få rulla på ett tag ändå. Och han är ju inte så ful att titta på, synd bara att jag rätt fort brukar ta av mig glasögonen och bara lyssna till jag somnar :)


 



Av Nina - 12 april 2011 15:46

Jämfört med igår så blev det inte alls nå roligt väder idag. Vaknade till mulet, dimma och kyla imorse med värkande hals och kittlande näsa. Lämnade stan och jobbet vid tolv idag och en framsprickande sol, men åter hemma igen var det fortfarande lika mulet och dimmigt. Den där stora vattenpölen (pappas syn på havet) är inte alltid så bra och kan verkligen dra in skitväder. Nej, igång med kaminen blev det för kylan hann tränga in i märg och ben, och så tror jag att jag ska göra som barnen - krypa under en filt.

Av Nina - 11 april 2011 16:03

Titta vilket underbart vårtecken jag hittade vid bron idag!


 

Sen att det ligger kvar en hel del snö är en annan femma. Så länge det inte kommer ner mer. För det som ligger där det tinar för fullt.


 

 

 

 


Av Nina - 10 april 2011 19:10
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Nina - 10 april 2011 17:14

Den följde med huset, novemberkaktusen - julkaktusen - påskkaktusen, eller vad den nu heter. Men just nu och senaste veckorna blommar den som aldrig förr. Helt underbara hängande klockor.


 

Av Nina - 10 april 2011 16:55

Kycklingen i ugnen. Inlindad i bacon och fylld med cantadou - vitlök och örter. Smaskens!


 

Av Nina - 10 april 2011 12:59

Slog igång den här på förmiddan så Saga fick se den. Jag hatar verkligen tecknade/animerade filmer och har gjort sen jag såg Lejonkungen på bio i högstadiet. Det finns inget som kan få mig att gråta så fruktansvärt mycket. Att dessa filmer ALLTID ska vara sorgliga. Men hör och häpna...jag tog mig genom denna film utan en enda tår, trots att han tappade bort både en och två vänner. Det var nog tack vare alla små avbrott som blev när vi skulle äta och T skulle sova...tappade bort mig lite i handligen där ett tag och känslan försvann. Men är jag i stort behov av att gråta så vet jag ju i alla fall vad jag ska göra för att få fälla tusentals tårar.

Av Nina - 10 april 2011 12:45

Ja, lite lätt. En Treo gjorde inte susen, men det blev bättre i alla fall. Blev spontant vindrickande igår hos broder å lite kortspel. Sen ville svägerskan på puben å sjunga kareoke (stavning????) så jag ställde upp...på att följa med på puben, inte sjunga kareoke, fast innan kvällen var slut så blev det en sång ändå. Sprang på kusin, som alltid tror jag är storasyster och alltid blir lika förvånad när jag i själva verket är lillasystern. Han var visserligen inte den enda som envisades med att kalla mig Sara. Åsså "ja må hon leva" efter tolv-slaget. Svägerskan fyller ju faktiskt år idag. Premiärcykling också. Utan luft på vägen till bror, men han hjälpte mig med det problemet så hem gick det av bara rackarn. Tappade dock bort min ena handske, tur det inte var så kallt inatt då. Hemma och isäng vid halv två. Tur jag hade dealat till mig sovmorgon även imorse, det var ju egentligen min tur att stiga upp i ottan med de små. Han som gjorde det ligger och snarkar nu istället. Så nu väntar jag bara på att han och den minsta ska vakna så vi kan dra iväg och få lite födelsedagsfika.  

Presentation

30+, 2 barns mamma och gift. Älskar att sy, snickra, pyssla...ja, allt sånt där produktivt. Försöker bara få tiden att räcka till :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

GÄSTBOK

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards