heldum

Alla inlägg under november 2010

Av Nina - 19 november 2010 07:42

Spenderade gårkvällen i det sk hockeyhuset (enligt 4-åringen) med goda vänner och självklart blev det seger! Kan väl inte bli annat när vi är där... Känns otroligt skoj att både Skellefteå och Luleå går så bra, så länge det i slutändan går bättre för SAIK :) Och M fick sitta hemma i soffan med kidsen och se hockeyn på tv istället. Saga missade dock Hagos mål :( men hon påstår att hon hörde när han gjorde målet för pappan skrek så högt. Inte ens han kunde missa det öppna målläget. Och så fick ju Jimmie sätta en också...tom målbur börjar vara hans grej. Det har blivit himla bekvämt att sitta hemma i soffan och se matcherna, men man borde he sig iväg oftare för inget slår att sitta i ladan och se matcherna live.

Av Nina - 15 november 2010 12:13

Blev en massa farsdag igår, utspritt lite överallt. Först väckning av en pappa på sängen här hemma. Sen bar det iväg till M-backe till svärfar. Lunch. Date med goda vänner i Erikslidsbacken. T och M fick stanna på M-backe, medan jag och S åkte lite kälke. Blev dock inte så länge då schemat var ganska fullspäckat. Men trevligt att Saga fick leka lite med killarna och jag hann prata en stund med de andra. Re-date nästa söndag i en annan backe. Mellis på M-backe innan avfärd mot Byske igen för nästa pappa. Där blev det pizza och tårta. Tror inte vi gjorde annat än åt igår, men gott var det. 

Idag är jag allt annat än fräsch. En gång i tiden så var det bra när förkylningen äntligen bröt ut med feber och hela baletten. Nu för tiden är ju ingenting normalt. Nu när förkylningen brutit ut med feber avslutar jag visst med en dunderförkylning. Är snorig, hängig, ont i halsen mm. Men det är bara att bita ihop för nu väntar 3 långa nätter att jobba...längtar inte!

Av Nina - 12 november 2010 18:22

Oj, nu slog tröttheten till igen. Det går som i vågor. Men vi har tagit oss genom dagen utan större bekymmer och nu är vi snart i mål. I säng med kidsen, ta var sin hörna av soffan, trycka lite ostkrokar och se Idol. Återstår att se hur länge ögon orkar hålla sig öppna...

Av Nina - 12 november 2010 11:56

...vad det är synd om oss idag! Febern som S hade i tisdags slog till mot oss andra igår. Jag, M och T var tre utslagna hjältar hela kvällen. Tack och lov tyckte de underbara små att vi skulle sova imorse. S kom 8:10 och slog igång barnprogram, 8:40 började T babbla på i sin säng. Sen fick vi ligga och dra oss till efter nio. Fast efter lite välling och frukost blev det soffan där jag och M faktiskt har fått ligga och se en film - "Äntligen Midsommar" - lite smårolig faktiskt. Nu sitter S uppe i våran säng och ser film, T ska snart ut och sova, så jag och M får placera våra rumpor i soffan igen. Frågan är bara vem som orkar gå ut till vagnen med T??? Tror det blir jag. Och sen ett stort TACK till pappa som kommer nångång i afton med det som saknas i kylskåpet! We like!!!

Pju

Av Nina - 11 november 2010 07:51

Så kom den som en käftsmäll, alltid lika överaskande. Nångång borde man väl lära sig, men tydligen inte i år. Gud så musklerna värker idag! Och nu är det bara att tagga igång för dagens övningar, för innan kvällen är här så ska det nog behöva skottas igen. Lite jobbigt känns det dock att temperaturen ligger strax under noll och snön är tung som bly. Men man vet aldrig huxflux så övergår det väl till regn och allt är borta på nolltid.

  


Dagens snödjup: 28 cm

Av Nina - 10 november 2010 12:50

Trots snömängden som föll i fjol så var jag inte riktigt less förrän där i mars typ. I år är jag less idag! Har väl fallit en dryga deci sen imorse. Eller fallit och fallit. Om då eländet kunde falla rakt ner, men NEJ, det ska driva fram, och åt vilket håll det än driver så ska det alltid driva in på bron och dörren. Har just kommit in från min 1,5 timmes skottning och inser att innan aftonen kommer det inte att synas och det är bara att he sig ut igen. Dessutom har inte plogbilen passerat nångång så när den väl behagar att göra det så kommer vi att få en rejäl plogkant in på gården. Men nu har jag då i alla fall gjort dagens träningspass och skulle mer än gärna hoppa i duschen, men eftersom snön fortsätter falla (driva) så blir det nog som sagt ett till träningspass i afton och då kändes det lite lönt att rengöra sig nu.

Av Nina - 9 november 2010 14:54

Fick en present igår...både för att min man var något peppad och inte kunde hålla sig och för att han tycker jag är sån. Det var ju faktiskt riktigt gulligt!

  

Av Nina - 9 november 2010 14:37

Tror jag kan ge mig på en säkrare rapport nu. Magsjuka eller inte...det vet man ju aldrig riktigt säkert, men hon har då ätit både smoothie, macka, makaroner och korv utan några problem. Så vi hoppas på det bästa och är glada att hon inte har ont i magen längre.

Presentation

30+, 2 barns mamma och gift. Älskar att sy, snickra, pyssla...ja, allt sånt där produktivt. Försöker bara få tiden att räcka till :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

GÄSTBOK

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards