heldum

Alla inlägg under juni 2010

Av Nina - 10 juni 2010 18:15

Den som söker, den finner!

Av Nina - 7 juni 2010 12:47

Bar flyttkartonger igår...många trappsteg blev det!Men vi var en hel drös så det gick rätt snabbt och smidigt. Till huset kom dom sig...och vilket mysigt hus dessutom! Jag gillade verkligen planlösningen. Klockan var mot halv åtta innan vi var hemma och det kändes verkligen i kroppen att man gjort en ansträngning. Däremot kunde jag ju då inte somna när jag väl gick och la mig. Kändes som jag hade myror i benen, så jag låg där och vände och vred och lyssnade på snarkningar bredvid. Efter nån timme började S gny från sitt rum. Benvärk! Inte så konstigt som hon säkert hade sprungit hos farmor. Eftersom jag liks var vaken och pigg satte jag mig med henne en stund, men då vaknade ju T av allt liv. Kände mig som en jojo när jag for mellan sängarna. Helt plötsligt höll då S på att  kissa ner sig så då blev det toaletten och T somnade under tiden vi var där. Men då ville ju S inte gå och lägga sig i sin säng så hon fick krypa ner hos oss. Förstod att hon skulle slockna rätt fort så jag väntade till hon sov djupt och så bar jag tillbaka henne. Då var kl runt 00:30-01:00. Lyckades tillslut somna och då sov jag hårt. Vaknade av att Mange stod inne hos T och pratade med henne medan hon skrek för full hals. Vad hon fått för sig vet jag inte, men jag sa att han skulle ta henne till sängen åsså la han henne på min arm. Vaknade igen vid halv fyra att vi sov gott allihop. T fortfarande på min arm så jag var rätt stel i kroppen. Bar tillbaka henne och skyndade mig att somna om. Ett par timmar senare var det dags igen, då vaknade båda tjejerna och ingen av dom skulle sova nå mer. Usch, va trött jag var. Innan M for till jobbet gick jag ner och la mig i soffan och blundade en stund, låg kvar sen när han farit också. Hade mer än gärna legat kvar flera timmar till, men T sket och jag började bli döhungrig. Nu är jag då igång och ska nog ta mig genom dagen och inte kommer jag säkert att få mig i säng ikväll nå tidigare bara därför.  

Av Nina - 4 juni 2010 14:59

Men jag sitter här vid datorn och blev så rastlös. Har massa annat jag skulle kunna ta itu med, men när jag liks satt här och ingen störde mig för tillfället så blev jag kvarsittandes här. 

Har anmält T till förskolan idag. Känns helt sjukt, hon är ju så liten, men det är ju några månader kvar ändå. Dom kommer att måsta gå på olika förskolor på två helt olika ställen så jag gruvar mig redan för all tid som kommer att gå till att hämta och lämna. Orkar inte dra allt vad jag tycker om det, utan det är väl bara att gilla läget.

Var på BVC igår med T och hon växer på som hon ska. Fast nu ljög jag, det var i onsdags vi var där. Av nån anledning har gårdagen fallit bort ur min värld.

Försöker få tag i en på jobbet och höra om jag kan få mitt schema hemskickat så jag vet hur jag jobbar när jag börjar om. Det är också några månader bort, men jag och M ska pussla lite när jag börjar om så det kan ju vara bra att veta hur han ev. ska vara ledig. Han måste ju meddela sitt jobb. Såg att jag hade jätte mycket semester så jag funderar på att ta ut lite semester i sommar istället för fp. Måste höra om det också. Men får inget svar...det är ju fredag.

Brandskyddskontroll imorse. En lång och spe karl med gigantisk mustach! Han såg verkligen ut som en sotarmurre. Allt var då ok, men en fet räkning (sägs det) kommer det väl ändå. Tror han var nån sotare så jag fattar inte varför brandskyddskontrollen inte kunde göras när sotarn var här för nån månad sen. Kommunen behöver väl in en extra slant.

Club 27 ikväll eller inte??? Känner mig inte direkt sugen, men samtidigt skulle det vara kul att gå ut. Orkar bara inte riskera att vara bakis imorgon. Har inte ens kollat om jag har skjuts. Har försökt få tag i A som bara ignorerar mig :) och höra om hon bestämt sig. Det har också en avgörande betydelse för vad jag kommer att bestämma mig för. Festa...inte festa...festa...inte festa...Får grubbla ett tag till.

Söndag ska vi bära flyttkartonger. Då får vi igen för dom gånger vi har bett om hjälp :)

Har fått M att gå med på att flytta runt lite möbler. Skulle ha gjort det själv om det inte vore för att en bokhylla på övervåningen ska flyttas ner och det klarar jag inte, även om jag släpat den där kolossen runt i alla olika lägenheter jag haft alldeles själv. Men med lite våld löser man det mesta. Däremot HATAR M den där saken och kommer antagligen att HATA hela världen under tiden, men det brukar gå över fort. Jag är bara så fruktansvärt less på kaoset som alltid råder i lekrummet.

Så, då har jag hunnit skriva om allt och inget, men nu måste jag lyfta arslet från stolen för T har hittat en begagnad blöja som hon börjat äta på. Fast jag ser nu att hon dumpat den och gett sig på rånresterna som fanns under hennes stol istället. Det var väl kanske ett bättre val.

Idag är det fredag och då kommer älsklingen hem redan halv fem. Och det är ju bara en timme kvar :D Me like!

Av Nina - 3 juni 2010 11:54

Regn är aldrig bra och speciellt inte en årstid som denna när vädret varit riktigt bra tiden innan. Har hunnit påbörja tusen olika projekt ute och har flera till jag skulle vilja göra. Och så kom regnet...vet ni vad det innebär??? Jo, att Nina stannar inne och ser hur det ser ut här...plockar lite...flyttar lite grejer...upptäcker att om den saken stod där istället så skulle det bli mycket bättre...men då måste jag ju flytta den där saken också...jo men då skulle det ju vara lika bra att ta itu med hela det rummet...Som sagt, regn är inte bra! Så nu måste jag försöka tagga ner och tänka logiskt, vilket inte brukar gå så bra när jag är peppad på nått.

Av Nina - 2 juni 2010 08:31

Shit va gräset växt! Klippte gräset framför huset för inte alltför länge sen. Avvaktade med det andra eftersom det fortfarande inte var helt grönt. Sen small det till och allt växte, inklusive framför huset. Så igår tog jag tag i saken och började klippa...men det tog ju evigheter. Inte själva klippandet, för gräsklipparen är självgående så det är inte så jobbigt, men tömmandet av uppsamlaren. 3 gånger fick jag kånka iväg säcken till skogs för att den var proppfull...och det var alltså bara på plätten framför huset. Puh! Sen om det inte vore för att gräsklipparen är så jobbig att starta!!! Den går inte att dra igång, utan den har specialstartning med borrmaskinen och jag gruvar ju mig varje gång. Det gäller att hålla emot annars kastar den så hemskt. Så efter varje grästömning skulle jag ju stå och gruva mig för det där också. Men sen tog bensinen slut så då fick det vara nog. Nu väntar jag bara på att M ska stiga upp så jag kan gå ut och fortsätta. Har hunnit köra två ränder bakom huset så det ser lite lustigt ut nu. Tänkte att jag kanske ska fixa till det i alla fall så får resten vänta nån dag eller till helgen.

Satte blommor ute igår...åsså valde vädergudarna att ge oss minusgrader inatt...tack för den! La över sån där tunn väv igårkväll, så jag ska ut och se hur de mår snart.

Av Nina - 1 juni 2010 08:57

Hittade den här lilla rackaren i rabatten igår...så nu lär jag aldrig gå dit nå mer!

 

Presentation

30+, 2 barns mamma och gift. Älskar att sy, snickra, pyssla...ja, allt sånt där produktivt. Försöker bara få tiden att räcka till :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

GÄSTBOK

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards