heldum

Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Nina - 8 maj 2010 15:29

Har, inte helt oväntat, spenderat även denna dag med krattan i handen. Har faktiskt ingenting emot det, utan det är riktigt skönt att ha något att göra ute när solen skiner. Däremot så valde vi ju, väl medvetna om detta, att flytta till jordens istid på våren. Det blåser ALLTID iskalla ostliga vindar från havet på våren, så det är inte att tänka på att börja klä av sig lite. Men jag älskar havet och förhoppningsvis blir sommaren varmare så att vi får njuta av det också. Upptäckte däremot tidigare i vår att jag ser ganska tapig ut när jag har på mig lite lättare kläder, som inte går ända upp till hakan. Ansiktet har nämligen fått färg, men från hakan och neråt är det ju fortfarande vitare än vitast :)

T valde att vakna strax efter sex imorse. Jag låg och halvslumrade en halvtimme till, men insåg att det var dags att vakna till liv när jag helt plötsligt vaknade till av att hon låg nere vid mina fötter och bökade på. Tur hon stötte på dom och tog sig inte lika fort till sängkanten som hon hade tänkt. Nej, det var bara att stiga upp. M och S sov fortfarande som stockar så det var väldigt lugnt och skönt på nedervåningen. Jag blir ju dock rastlös rätt fort och hade väldigt många idéer på hur vi skulle fördriva dagen. Att M inte skulle gilla den idé jag bestämde mig för var jag väl medveten om, men huset måste faktiskt städas ibland. S steg upp vid 8-tiden och då var det slut på lugnet, en halvtimme senare var T trött igen så hon fick lägga sig i vagnen. Själv tog jag fram lite tyg för att fördriva tiden tills M skulle vakna. Kl 10 var jag less och satte igång dammsugaren. När jag gick ut för att kasta lite grejer upptäckte jag att det var ju riktigt skönt ute, så då blev det alltså byte dammsugare mot kratta. Jäkla råttor!!! De har under vintern haft väldigt mysigt nere i gräset så fläckvis är allt gräs lösgnaget. Rackarna har däremot inte tagit bort det lösa gräset, utan det är bara att kratta ihop dessa enorma gräsrester. Vi får väl se vad som händer på dom kala fläckarna???

Nån av svängarna jag var in delgav jag M mina idéer för dagen så medan jag var ute storstädade M övervåningen, så ikväll får vi njuta av rena och vädrade sängkläder! Värt!!!!

Presentation

30+, 2 barns mamma och gift. Älskar att sy, snickra, pyssla...ja, allt sånt där produktivt. Försöker bara få tiden att räcka till :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Arkiv

GÄSTBOK

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards