heldum

Alla inlägg under juli 2011

Av Nina - 3 juli 2011 02:55

Av någon anledning fick både min och Manges mage för sig att kajka efter middagen vi blev bjudna på...värt! Men vi tog oss genom kvällen ändå och några öl slank ner. Vi fick med oss A också in på området, guld värt! Timbuktu var bra och vi träffade några "kändisar" och kändisar iaf. Men det är bara att inse att det är mer värt att gå dit onsdag/torsdag. Men nu är det gjort och vi har fått oss isäng efter en timmes promenad till nattens sovplats. Så tack å godnatt!

Av Nina - 2 juli 2011 15:10

Det blir det ikväll. Första helgkvällen på många år. Men Mange har ju i alla dessa år sagt att "kan dom inte ta dit Timbuktu eller nån sån" och i år har dom gjort just det så då är det ju bara att pallra sig dit...även om det svider en del i plånkan. Det är faktiskt inte särskilt billigt att gå dit. Sen går det ju alltid pengar inne på området också...typ i form av öl  


Men först blir det middag hos A & P, som tydligen hade tänkt bjuda på nån smarrig efterrätt, så vi får se om dom haft tid att göra nån sån. Annars är ju maten ALLTID god hos dom!


Vart det blir sen är inte bestämt, så vi tar kvällen som den kommer och ser var vi hamnar och vilka vi  träffar.


Men nu är det verkligen dags att hoppa i duschen så att vi får oss iväg nångång!

Av Nina - 2 juli 2011 10:27

Farmor och farfar for på minisemester och ville ha barnen med sig. Så huset är tomt på springande fötter hela helgen. Så hela gårkvällen tjafsade vi om hur VI skulle använda tiden. Det var inte en enig syn på saken. Nej, kom hem med barnen så vi får lite ordning i livet, vi fixar visst inte frihet under ansvar =) Till brorsan blev det iaf och sista delen av kvällen blev toppen. Tur planerna för dagen är förutbestämda sedan länge, då behöver vi inte fundera.

Av Nina - 1 juli 2011 16:57

Nu har jag testat i alla fall. Har ingen aning hur det smakar, utan jag vet bara att dom inlagda tomaterna var jätte enkla att göra och att dom inlagda vitlöksklyftorna tog evigheter att skala och skapade en stark odör i hela huset. Skoj i alla fall att testa nått nytt, så får vi se sen om det smakar nånting vettigt också.


   

Av Nina - 1 juli 2011 09:19


Tittade på Sommar med Ernst igår och det är inge bra - inte programmet alltså utan att man får så många idéer som man vill genomföra här och nu, men som kanske inte alltid plånboken tycker om. Men idag blir det i alla fall att testa lite inlagda tomater. Tyckte burkarna blev så fina så det blir både till smaken och inredningen. Hittade lite andra inlagda recept också, så vi ska prova ett annat också.






Presentation

30+, 2 barns mamma och gift. Älskar att sy, snickra, pyssla...ja, allt sånt där produktivt. Försöker bara få tiden att räcka till :)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

GÄSTBOK

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards